RAZMISLITE...

Koliko je sigurno Vaše dijete ?

Da li ste se ikada zapitali kolika je sigurnost Vaše djece

kada ih ostavite u igraonici prepunoj raznih sprava koje nažalost vrlo često umjesto sprava za igranje postanu " sprave za ozljede"
Naša rođendaonica je specifična i po tome što nismo opremljeni potencijalno nesigurnim spravama, te djeca nisu prepuštena samovoljnom korištenju i igranju na takvim spravama.

Vjerujete li da je i drugdje tako ?

Ne znamo , no mi Vam možemo ponuditi ono što drugi ne mogu !
Naši prostori opremljeni su sigurnosnim sustavima i kamerama te Vi kao roditelj imate jedinstvenu mogućnost putem zaštićene konekcije pratiti cijeli tijek proslave čime se možete osobno uvjeriti u kvalitetu našeg rada te sigurnost Vaše djece.

Vaš nadzor

U svakom trenutku na Vaš zahtjev možete uživo vidjeti što se trenutno dešava na samoj proslavi.
Uslugu je moguće koristiti samo uz prethodnu najavu korištenja kako bi se osigurali sigurnosni protokoli pristupa usluzi
Copyright © 2020 Igraonica Smiley. Sva prava zadržana..
Nazovite nas

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Za nastavak korištenja ove stranice potrebno je prihvatiti kolačiće Više o kolačićima možete pročitati u Pravilima o kolačićima.  Želim znati više - pravila o kolačićimaViše o pravilima i zaštiti privatnosti možete pročitati u Pravilniku o zaštiti podataka.  Želim znati više - pravila o zaštiti podataka